Aparitia primelor extensii de par

Extensii par natural

de la www.sageco-concept.ro

Extensiile de par, atat extensii par natural, cat si cele sintetice, par o inventie actuala, insa nu este asa, astfel incat se considera ca acestea dateaza din perioada Egiptului Antic, perioada in care atat femeile, cat si barbatii, isi adaugau suvite in parul lor natural, pentru a se bucura de un par mai lung si mai bogat. Astazi, acestea sunt la mare cautare si au adus inovatii in materie de hairstyle, fiind  accesibile tuturor celor care doresc sa se bucure de un par mai lung si mai bogat in doar cateva ore.

extensii par naturalExtensiile de par sunt mentionate istoric in jurul anilor 1800, atunci cand parul fals, ce consta in peruci si extensii de par nu a fost acceptat, considerandu-se potrivit ca femeile sa se bucure de parul natural. Daca parul fals nu a fost vazut cu ochi buni o perioada indelungata de timp, in plina epoca romantica, femeile incep sa poarte coafuri complexe, cunoscute sub numele de “Nod Apollo”.

Pe la jumatatea epocii Victoriene, femeile incep sa poarte extensii de par, iar la inceputul secolului al XX-lea femeile incep tot mai mult sa poarte suvitele de par adaugate parului natural. Acestea erau in special utilizate pentru cunoscuta coafura ce poarta numele “Pompadour”. Odata cu aparitia anilor 1920 parul scurt este printre tendintele vremii, astfel incat extensiile nu mai sunt la fel de cautate, insa pana in anii 1940. Atat in anii 1940, dar in special in anii 1960, cand exista si tehnologia pentru fabricarea parului sintetic, extensiile de par se bucura de o mare apreciere, fiind purtate de un mare numar de femei.

Cu toate ca in anii ’80 parul lung este la moda, extensiile de par nu se afla printre preferintelor iubitorilor de moda, deoarece la acea vreme se purta parul lung natural. Incepand cu anii ’90 extensiile de par revin in tendinte, fiind accesibile nu doar femeilor celebre. Din aceasta perioada se remarca Victoria Beckham, care surprindea prin coafurile sale, astfel incat isi facea aparitia in public cu parul scurt, pentru ca in urmatoarea zi sa se prezinte cu o frumoasa coafura cu parul lung.

Bucurandu-se de o istorie atat de bogata, extensiile de par reprezinta astazi o modalitate accesibila prin care va puteti bucura de coafura dorita fiind disponibile atat extensii par natural, cat si extensii de par sintetic.

Persoanele care doresc sa adopte un look cu totul special pot apela la extensiile de par, fie ca doresc sa isi modifice lungimea parului, sa se joace cu nuantele si culorile sau sa se bucure o podoaba capilara mult mai bogata. Totul este posibil cu ajutorul extensiilor de par, acestea fiind usor de ingrijit, cu ajutorul produselor speciale, destinate acestora.

Datorita extensiile de par ne putem bucura de un look diferit in fiecare zi in doar cateva ore, aspectul parului nostru avand foarte multe de spus despre personalitatea unei femei. Prin utilizarea extensiilor este posibila schimbarea totala a imaginei parului, fara ca acesta sa arate artificial.

Persoanele care doresc sa isi schimbe look-ul prin utilizarea extensiilor pot alege intre extensiile clip-on, extensiile de par cu ketarina sau extensiile cu microring, existand atat extensii de par sintetic, cat si extensii par natural.
(603)

by gabriel

Add Comment RegisterLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


trei × = 9