Cum sa te orientezi dupa spatii comerciale de inchiriat in Ploiesti

Orice afacere are nevoie de un spatiu potrivit unde sa se desfasoare activitatea comerciala. Potrivit, inseamna sa aiba dimensiunile necesare activitatii desfasurate acolo si sa fie utilat si dotat cu echipamentele, mobila si decorul care sa ajute in realizarea eficienta a sarcinilor de catre angajati.

Asadar, un salon de infrumusetare trebuie sa fie spatios, sa dispuna de multe camere sau separeuri unde doamnele sa se poata coafa, sa isi faca manichiura sau sa beneficieze de un tratament cosmetic in voie si nestingherite de nimeni. In plus, un salon de infrumusetare trebuie sa fie utilat cu mai multe chiuvete si dotat cu diverse obiecte de toaleta necesare. Pe urma, imobilul trebuie sa arate impecabil: sa fie proaspat zugravit si finisat si sa fie modern: clientii saloanelor vor sa se infrumuseteze intr-un salon care arata, la randul lui, foarte frumos.

Acestea sunt doar cateva dintre lucrurile care trebuie luate in considerare la inchirierea unui spatiu comercial pentru o afacere in domeniul infrumusetarii. Asadar, de aici deducem ca cel mai important lucru pe care trebuie sa te axezi atunci cand cauti un spatiu comercial potrivit este domeniul afacerii tale. Cauta un spatiu comercial care sa permita buna desfasurare a activitatilor din afacerea ta.

 

Sfaturi utile atunci cand sa inchiriezi un spatiu comercial

 

– Cere ajutorul unei agentii imobiliare. Ei te vor ghida de la A la Z inspre imobilul dorit si tu vei avea garantia ca imobilul este ceea ce pare. O agentie imobiliara va fi intermediarul intre tine si proprietar si astfel vei fi scutit de eventuale conflicte si neplaceri. In Ploiesti, la agentia Royal Imobiliare gasesti spatii comerciale de inchiriat potrivite pentru orice tip de afacere: restaurante, baruri, cafenele, birouri, saloane etc.

 

– Urmareste dimensiunile, dotarile si utilarile spatiilor comerciale. Cantareste cu atentie optiunile si decide in functie de aceste criterii. Mai este important si anul constructiei imobilului si modul de compartimentare.

 

– Nu toate afacerile trebuie sa fie amplasate ultracentral. Bineinteles, este un oarecare avantaj pentru afacerea ta daca spatiul este intr-un vad comercial, insa acest lucru depinde si de natura afacerii tale si de nevoile oamenilor din acel cartier. De exemplu, un magazin alimentar va prospera intr-o zona rezidentiala unde nu se afla magazine in apropiere. Amplaseaza-ti afacerea acolo unde este nevoie de ea.

 

Asadar, tot ce ti-a ramas de facut este sa te gandesti la toate caracteristicile pe care ai vrea ca imobilul tau sa le aiba si sa contactezi o agentie imobiliara. Daca esti hotarat/a, vei gasi exact ce cauti.

ROYAL IMOBILIARE

Agentie Imobiliara

str. Erou Calin Catalin, nr. 12, bl. K6, ap. 4 Ploiesti, 100066 Prahova, RO

Telefon: 0371 330 301 (492)

by gabriel

Add Comment RegisterLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


noua − 3 =