Avantajele utilizarii de extensii cu clips

Extensii cu clips

Extensiile de par, in special deja cunoscutele extensii cu clips, au devenit din ce in ce mai utilizate produse pentru a crea parului un aspect suplimentar de volum. Ni se par de departe cele mai pretioase accesorii de par, mai ales avand in vedere afluxul de vedete care peste noapte se pot lauda ca prin minune cu plete lungi, fromoase si bogate, ca in povesti.

Folosirea de extensii cu clips, spre deosebire de alte astfel de tipuri de produse, nu face niciun rau parului propriu. In mod normal, cu un montaj foarte bun, nici celelalte tipuri de extensii nu sunt daunatoare parului, exceptie facand insa micile zone in care se realizeaza prinderea acestora.

extensii cu clipsIn cazul unor extensii cu clips, acestea prezinta mai inainte de toate avantajul pretului destul de redus, comparativ cu celelalte tipuri. Fireste, aici putem vorbi despre doua categorii de extensii, cele fabricate din par natural si cele care au la baza fibre sintetice. Fireste, pentru ca parul nostru este foarte important vom alege extensii cu clips din par natural, in detrimentul unor produse dubioase din punct de vedere al calitatii.

Un alt avantaj al acestor produse consta in fapul ca montajul acestora se realizeaza extrem de facil, si anume prin prinderea cu ajutorul unor mici clestisori din silicon, cu o aderenta foarte buna la firul de par. Pentru a asigura  mai bine prinderea acestor extensii cu clips, se poate tapa putin zona respectiva (insa extrem de usor, astfel incat parul sa nu fie incurcat sau rupt), dupa care pot fi montate clemele de prindere in locul destinat.

Cat priveste demontarea acestor produse, ei bine lucrurile nu puteau sta nicidecum mai bine. Clipsurile au un sistem de tip clic-clac, ceea ce le face usor de desprins din par. Acest lucru este foarte avantajos deoarece unele dintre noi luam decizia de a ne monta extensii cu clips strict pentru o anume perioada de timp, spre exemplu pentru un eveniment de tipul nuntilor sau a altor petreceri la care participam.

Intretinerea extensiilor este un alt avantaj datorita faptului ca nu trebuie sa mergem la un coafor pentru a le mentine. Banutii destinati acestui fapt vor fi considerabil economisiti, astfel incat aceste extensii cu clips sa ne bucure viata de zi cu zi. Pentru faptul ca aceste extensii cu clips sunt gata pregatite, ele nu vor trebui in niciun fel rearanjate. Vor putea fi intretinute exact ca si in cazul parului natural, avand grija doar la felul in care se executa perierea parului astfel incat acestea sa nu fie smulse de catre dintii pieptanului.

Legat de acest aspect, ele pot fi coafate, ondulate sau indreptate dupa bunul plac, fara grija deteriorarii, tocmai datorita firelor de par natural din care sunt confectionate acestea. Firele se vor comporta la fel ca restul parului, iar efectul va fi unul deosebit de apreciat.

Feminitatea se exprima prin totalitatea accesoriilor detinute de catre o femeie. Unghiile, parul, machiajul, toate constituie forma finala pe care femeia o ia in final. Extensiile nu fac altceva decat sa aduca un plus, atat in ceea ce priveste volumul parului cat si aspectul femeii in totalitate. Daca printre preferintele dumneavoastra se numara si extensiile, pe langa celelalte accesorii anterior mentionate, atunci site-ul   Sageco-Concept vi le poate pune pe toate la dispozitie la preturile cele mai mici. (450)

by gabriel

Add Comment RegisterLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


noua × = 18