Extensii de par: ce inseamna „calitate Remy”?

Extensii de par

Cu siguranta v-ati mai intalnit cu termenul „calitate Remy” atunci cand ati pornit in cautare de extensii de par. Articolul de fata isi propune sa va ofere o descriere detaliata a acestui termen. Citindu-l veti intelege de ce aceste tipuri de extensii de par sunt cele mai apreciate si cele mai recomandate de profesionisiti.

Termenul de „calitate Remy” este atribuit parului de calitate superioara, respectiv premium, folosit pentru extensii de par. Parul de calitate Remy este acel tip de par natural asupra caruia nu s-a intervenit foarte mult din punct de vedere chimic sau fizic (vopsit sau tratat cu diferite substante). Parul de calitate Remy mai este denumit si „par virgin”.

Extensii de par naturalAceste extensii de par care au calitate Remy sunt recomandate de profesionisti pentru ca au o durata de viata mult mai indelungata decat cele care nu sunt de aceasta calitate sau decat cele sintetice – pot fi folosite pe o perioada de pana la 12 luni.

Trebuie mentionat de la inceput ca aceste extensii de par de calitate Remy sunt realizate, desigur, din par natural provenit de la oameni din India, Brazilia, China, America de Nord sau Europa.

Calitatea Remy a unui par este obtinuta prin pastrarea intacta a cuticulelor pe care le are firul de par. Daca aceste cuticule sunt pastrate in forma sau in directia in care erau chiar din momentul in care parul era inca atasat de capul donatorului, firul de par se va pastra o perioada mai lunga de timp moale, stralucitor, usor de aranjat si de descalcit. Acesta este motivul pentru care aceste tipuri de extensii de par sunt considerate a fi superioare, atat calitativ, cat si ca pret.

Este foarte important de stiut ca un singur set de extensii de par de calitate Remy poate sa provina de la mai multi donatori. Specialistii in extensii de par stiu ca pentru a realiza un set de extensii de par de calitate Remy trebuie acordata foarte mare atentie directiei spre care merg cuticulele. Cu alte cuvinte, fiecare fir de par trebuie asezat in asa fel incat toate cuticulele din acel set de extensii de par sa fie indreptate in aceeasi directie. Acesta este secretul care pastreaza parul de calitate Remy stralucitor, fin, moale si usor de descalcit mai mult timp.

Cea mai inalta calitate pentru extensii de par de calitate Remy este atunci cand toata cantitatea de par dintr-o extensie provine de la un singur donator. In acest caz, specialistii in extensii de par nu trebuie sa se preocupe foarte mult de directia cuticulelor, deoarece acestea sunt in mod natural si 100% sigur asezate in aceeasi directie.

Calitatea Remy pentru aceste extensii de par permite utilizatorului sa foloseasca aparate de coafat cu caldura, cum ar fi foenul, placa, ondualtorul si altele, dar si produse cosmetice si de ingrijire, fara ca parul sa arate sintetic sau sa se deterioreze.

Extensii de par de calitate Remy pot fi achizitionate atat de la saloane de par profesioniste, dar si de pe site-ul http://sageco-concept.ro/.

 

  (1852)

by gabriel

Add Comment RegisterLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


× opt = 16