Tot ce trebuie sa stii despre extensii de par natural

Extensii de par natural

Sa-ti doresti sa-ti pui extensii de par natural este un lucru firesc. Chiar daca familia si prietenii te stiu cu parul scurt pana la umeri si brunet, sa spunem, o schimbare de look este benefica pentru oricine. Cu siguranta, nu o data ai visat la un par mai lung, pe care sa-l coafezi dupa plac, sa-l impletesti, sa-l incretesti etc. Ei bine, toate acestea sunt posibile din momentul in care iti pui extensii de par natural. Nu stii de unde sa-ti cumperi asa ceva? Gasesti o varietate, atat ca lungime, cat si ca nuanta, in magazinul sageco-concept. Inainte de a merge la salon, stabileste clar ce anume iti doresti in functie de urmatoarele criterii:

Extensii de par natural Culoare. Este mult mai simplu sa-ti pui extensii de par natural de alta culoare decat sa-ti faci suvite. Daca vopseaua nu ti se potriveste, trebuie sa-ti decolorezi podoaba capilara, implicit sa-i afectezi structura. In schimb, daca ai extensii, doar le dai jos. La fel de bine poti alege aceeasi nuanta ca a ta. Nuante superbe, asa cum vezi ca au vedetele de la Hollywood, gasesti in magazinul sageco-concept.

Lungime. Poti avea extensii de par natural mai scurte, medii, mai lungi. Depinde de lungimea pe care ti-o doresti tu.

Volum. Automat vei avea mai mult volum. In definitiv, pui ceva in plus pe cap.

Atasare. In principiu, poti sa-ti pui singura, acasa, cateva extensii de par natural. Daca, insa, nu vrei sa te complici, mergi la un salon de infrumusetare. Hair-stylistii de acolo te vor ajuta.

Sanatate. Chiar daca sunt mai scumpe, decat sa-ti cumperi ceva facut chimic, mai bine alegi extensii de par natural. Evident ca si acestea sunt tratate, dar nu se compara cu cele artificiale. De ce pana si cele naturale trebuie prelucrate? Simplu: pentru sanatatea ta! Dupa cum reiese si din denumire, sunt luate de la alte persoane. Poate acestea au avut, la un moment dat unele afectiuni. Ca sa fie indepartat pericolul cu totul, inainte de a fi scos la vanzare, orice tip de extensii de par natural este spalat, sterilizat, prelucrat. Ultimul proces consta in indreptarea cuticulelor intr-un singur sens, pentru ca, atunci cand ti le atasezi, sa arate bine, firele sa se aseze intr-o singura directie.

Uniformizare. Fiind extensii de par natural, se vor amesteca mult mai usor cu podoaba ta capilara, iar diferenta se va vedea numai atunci cand prietenele vor remarca cat de mult ti-a crescut parul peste noapte. Datorita faptului ca nu este ceva care imita, el se incadreaza bine. Dupa ce ti-ai pus extensii de par natural, nu trebuie decat sa treci cu mana prin ele, ca sa le amesteci cu suvitele tale.

Coafat. Tot ce nu puteai sa-ti faci acum, pentru ca aveai par scurt, poti de-acum inainte. Coada de cal, coc elegant, impletituri rusesti, bucle, absolut totul iti permit aceste extensii de par natural. Gandeste-te cat de bine ai arata cu o impletitura din suvite negre si roscat inchis!

Calitate. Din punct de vedere calitativ, nici nu se compara cu cele artificiale. Fiind un produs natural, se vor comporta ca atare. Sa nu uitam ca cel artificial imita si e facut pe cale chimica. Ca sa fii sigura de ceea ce cumperi, iti recomand sa intri si in magazinul sageco-concept. Ba mai mult, le poti vopsi asa cum faci cu parul pe care il ai de la mama natura. (520)

by gabriel

Add Comment RegisterLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


5 − = trei