Extensii de par natural de tip clip-on deluxe pentru brunete si roscate

Extensii de par

Obsedata de coafura ta? Nicidecum! Nu este vorba de o obsesie, e vorba despre o necesitate. Coafura este o parte esentiala a frumusetii noastre. Trebuie sa facem tot ce ne sta in putinta pentru a arata bine. Azi vom vorbi despre una din metodele de a ne imbunatatii coafura: extensii de par.

Nu facem discriminare nici in ce le priveste pe cele ce nu agreaza ideea de extensii de par, nici in ce priveste alte culori de par. Veti observa ca oferta este extrem de variata iar preturile dintre cele mai bune.

Extensii de parIn primul rand sa mentionam ca Deluxe, ca si extensii de par ne aduce in topul acestui tip de accesorizari. Asta pentru ca Deluxe a reusit performante deosebite in ce priveste plusul de lungime si volum adaugat coafurii, in urma aplicarii acestor extensii de par. Un set normal de extensii de par contine doar jumatate din ce poti gasi in pachetul Deluxe. Iata de ce, e foarte usor de inteles avantajul unui asemenea pachet. Deluxe este o dovada a evolutiei in materie de extensii de par. Usurinta aplicarii extensiilor de tip clip-on este un avantaj semnificativ. Iar aparitia pachetelor Deluxe nu reprezinta altceva decat un semn de mai bine. Dezavantajele sunt luate in calcul, iar multitudinea de oferte indica faptul ca se duce o lupta serioasa pentru a noi sa ne putem mentine frumoase.

De unde si cum putem achizitiona extensii de par natural de tip clip-on Deluxe? Foarte simplu, acum ai acces online. Sa vedem insa care sunt variantele.

Daca esti bruneta, atunci nu ai multa bataie de cap. Nu sunt multe nuante implicate. Si totusi, exista variante si pentru aceasta culoare. Pentru brunete, variantele oferite includ Jet Black si Off Black. Jet Black poate da impresia de mai multa intensitate, daca putem plasa negrul pe o sacara a intensitatii. Pe de alta parte Off Black-ul ofera o culoare mata, ce se apropie mai mult de nuantele naturale. Daca nu te-ai hotarat asupra lungimii, nu-i nimic! Te ajutam noi! Deluxe inseamna mai mult! Lungimile sunt incontestabil mari. Daca totusi ai un par slab poate e mai indicat sa alegi varianta de 40 de cm. Dupa care o trecere la 48 de cm iti va adauga volum, si lungime. Ai si varianta inceperii cu categoria grea: 55 de cm lungime. Un plus ce va face coafura ta inconfundabila si remarcabila.

Si in cazul nuantelor de roscat te poti bucura de trei lungimi diferite in functie de cat de semnificativ iti doresti sa fie impactul schimbarii tale. Gandeste-te bine cat de mult rosu vrei sa incluzi in coafura ta prin extensii de par si opteaza pentru varianta lungimii de 40 cm, 48 cm sau 55 cm.

Un roscat placut, intens si stralucitor, asa cum iti este parul, poate fi amplificat de Dark Auburn Deluxe. Pe de alta parte, daca trasaturile tale sunt evidentiate de un roscat luminos, cu tente aurii, opteaza pentru Light Auburn si vei fi extrem de multumita de reusita. Multa bafta si ramai stralucitoare in orice moment al zilei sau al noptii!

  (529)

by gabriel

Add Comment RegisterLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


+ 1 = noua