Extensii din par natural pentru un look de exceptie

Extensii din par natural pentru un look de exceptie

Considerate cu adevarat revolutionare in materie de haistyling,extensiile din par natural fac posibila o schimbare radicala de look, fie daca doriti sa va bucurati de un par mai lung, fie daca nu va puteti lauda cu un par frumos si bogat. Astfel, cele care apeleaza la extensii din par natural se pot considera norocoase, deoarece acest tip de extensii sunt de o calitate superioara, fiind naturale in totalitate.

Cu ajutorul acestor extensii din par natural, va puteti vopsi si coafa parul exact cum procedati cu parul dumneavoastra. Daca doriti sa va schimbati look-ul in doar cateva minute, fara sa fie nevoie la apelati la un specialist, atunci puteti opta pentru extensii cu clip on din par natural, care pot fi drepte sau ondulate, fiind alcatuite din mese de par de diferite latimi sau lungimi ce se ataseaza prin clame mici, cu zimti si banda de silicon, pentru a nu aluneca.

extensii din par naturalAceste extensii se pot aplica rapid in doar 2 minute de catre oricine si se pot indeparta cu aceeasi usurinta, astfel incat persoanele care apeleaza la acest tip de extensii pot reduce costurile de montaj, fiind ideale pentru cei care doresc o schimbare radicala de look, insa doar pentru scurt timp.

Daca doriti sa va bucurati de extensii din par natural permanente, atunci puteti alege cele cusute, care se monteaza fie prin coasere, fie cu ajutorul inelelor, in saloanele de specialitate. Dupa ce sunt aplicate, rezista intre 3 si 4 luni. In aceasta perioada va puteti bucura de un par mai lung si mai bogat, pe care il puteti coafa in functie de cum doriti.

Extensiile din par natural cu cheratina se aplica la cald, fiind potrivite pentru femeile care si-au dorit foarte mult sa aiba parul lung, deoarece se vor putea bucura, cu ajutorul acestor extensii, pentru o perioada de 3-4 luni de parul dorit. Cu o ingrijire mult mai delicata, atat atunci cand va spalati parul, cat si prin utilizarea de produse hidratante, extensiile de par natural cu cheratina sunt potrivite pentru a va bucura de un par deosebit de frumos.

Avantajele oferite de extensiile din par natural sunt numeroase, astfel incat acestea ofera posibilitati nelimitate de a coafa parul, deoarece parul lung si des este mai usor de coafat. Se poate folosi in continuare uscatorul de par si placa, daca aveti extensii din par natural si va ajuta sa va bucurati de un look cat mai natural, cu un par plin de vitalitate.

Oferind ingrijirea corespunzatoare extensiilor de par natural, va puteti bucura de un par lung, sanatos si bogat, plin de stralucire, fara sa trebuiasca sa asteptati ani intregi pentru a ajunge la lungimea de par dorita. Daca v-ati plictisit de extensiile de par natural sau daca nu va mai plac si dorit sa reveniti la lungimea ideala, tot ce trebuie sa faceti este sa mergeti la un salon specializat pentru a le da jos.

Astfel, extensiile din par natural se pot aplica oricand doriti si se pot scoate atunci cand doriti, aplicarea acestora neprezentand niciun risc. Ba dimpotriva, extensiile din par natural va ajuta sa va bucurati de parul la care ati visat. (485)

by gabriel

Add Comment RegisterLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


× cinci = 35