Extensii din par natural sau peruci..ce alegem?

 Extensii din par natural

In ultima perioada s-a simtit o crestere exploziva a persoanelor care aleg sa isi dea un plus de frumusete podoabei capilare cu ajutorul unor accesorii cum ar fi extensiile din par natural sau perucile. Dar de multe ori ne intrebam care din acestea da mai bine imaginii noastre, perucile sau extensiile din par natural? Ei bine, totul depinde de circumstantele in care ne aflam. Altfel spus , pentru a purta extensii din par natural , trebuie sa avem noi o podoaba capilara modesta pe cand perucile le putem alege  doar in cazuri extreme, atunci cand din diverse motive am fost fortate sa renuntam de tot, la parul nostru.

Extensii din par naturalCu totii stim ca parul este ca o bijuterie naturala pentru femei, o bijuterie care de-a lungul vietii noastre este expus la numeroase schimbari, vopsiri, permanente, intinderi sau cine stie ce coafuri chic.  Toate aceste schimbari nu au un efect tocmai benefic asupra parului, asa ca de cele mai multe ori, femeile ajung sa ramana cu o mana de par pe cap , si acela fragil si decis parca sa paraseaca posesoarea. Ei bine in cazul acesta, dar nu numai, extensiile din par natural pot reprezenta o salvare. Nu conteaza ca iti doresti sa mergi la vreo petrecere, sau sa iti impresionezi partenerul cu un look nou, extensiile din par natural iti sunt mereu la indemana.

Desigur, si perucile sunt de foarte mare ajutor pentru femeile care din motive medicale raman fara par, dar daca soarta te-a ferit de o asemenea nenorocire, de ce sa nu apelezi la un truc mai simplu de infrumusetare, extensiile din par natural. Nu are rost sa ne ascundem dupa deget, cu totii stim ca traim intr-o societate in care suntem judecati dupa cum ne imbracam si aratam si nu dupa cum gandim, asa cum ar fi normal, asa ca extensiile din par natural pot face  orice femeie sa arate ca un star de cinema.

De altfel, daca va permiteti , este recomandat sa folositi extensiile din par natural in detrimentul perucilor, deoarece acestea din urma va pot provoca transpiratii si mancarimi ale scalpului si stim cu totii cat de incomod poate fi acest lucru. De asemenea, perucile nu dau voie pielii capului sa respire si putinul par fragil pe care il aveti poate cadea in orice moment, pe cand extensiile din par natural permite aerisirea scalpului fara nici un fel de efort.

Un alt beneficiu al extensiilor din par natural, este ca se gasesc in doua modele si anume : cele cu clips si cele cu cheratina. Chiar daca pentru acestea din urma, timpul de aplicare este mai mare trebuie sa stiti ca si efectul este mai natural, altfel spus efortul se merita. Nu stim daca v-am lamurit asupra beneficiilor pe care extensiile din par natural le pot aduce podoabei dumneavoastra capilare, dar cu siguranta sunteti curioase sa incercati. Imaginati-va ce incantat ar fi partenerul dumneavoastra cand ajuns acasa, va gasi o papusa cu un par lung si bogat, asteptandu-l in prag!

  (575)

by gabriel

Add Comment RegisterLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


2 + opt =