Sfaturi: cum obtii o coafura frumoasa cu doar 2 extensii par clip on

Extensii par clip on

Cand iti doresti tot felul de coafuri, ti-ar placea sa-ti aranjezi parul in mai multe feluri, dar nu poti, ai la dispozitie extensii par clip on. Daca unele femei au parul prea scurt pentru a-l impleti sau a-si face o coafura de mireasa, altele au parul rar, iar daca il strang in coada, se vede urat. Ca sa mascheze imperfectiunile, prefera sa-i dea volum prin tapare, apoi sa pulverizeze mult spray. Ambele lucruri dauneaza parului, si asa cu probleme.

extensii par clip on.Ca sa-ti retusezi si aspectul, sa pui in practica ideile adunate in timp, dar si sa faci totul fara a-ti afecta podoaba capilara, apeleaza la extensii par clip on.

Uite in ce moduri ti-ai putea aranja parul, astfel incat sa arati tot timpul frumoasa:

1. Coada de cal (ponytail). Apleaca-te usor si piaptana tot parul, apoi strange-l cu un elastic in varful capului. Secretul frumusetii tale, adica folosirea acelor extensii par clip on, nu-l va sti nimeni, deoarece podoaba ta capilara, pieptanata pe deasupra, mascheaza micul “retus”. La final, trece cu degetele prin coada, ca sa-i dai volum si ca sa se amestece firele intre ele.

2. Coc de balerina. Pornind de la coada de cal, invarte suvitele de jur imprejur. Ca sa stea si mai bine, pulverizeaza niste fixativ.

3. Coada impletita. Nu trebuie decat sa impletesti coada de cal formata initial. Vei observa instant ca e mai groasa decat de obicei. De ce? Pentru ai folosit extensii par clip on.

4. Coada de cal la baza cefei, intr-o parte sau la mijloc. Mai apoi o poti impleti.

5. Impletitura peste. Imparte parul orizontal. Prinde partea superioara cu un cleste, iar partea inferioara cu un elastic. Desfa parul prins cu clestele si incepe sa impletesti partea inferioara. Evident, in impletitura vei prinde varfurile parului desfacut din cleste. La final, foloseste tot un elastic ca sa nu-si dea drumul coafura.

6. Coc la baza cefei pornind de la un ponytail de jos. Datorita celor doua extensii par clip on, vei avea mai mult volum, iar cocul va fi mai mare.

7. Impletitura peste cap. Ia o suvita din coada de cal de la baza cefei, impleteste-o si trece-o in partea cealalta a capului. Prinde-o cu agrafe. La fel procedeaza si cu jumatatea de par ramasa. Ca sa arate si mai bine per ansamblu, prinde niste floricele in par.

8. Tapeaza cateva suvite din cele doua extensii par clip on, din varful capului, ca sa ai mai mult volum, apoi aduna in spate parul de deasupra urechilor si prinde-l cu o agrafa mare. Pastrand coafura exact asa, mai departe poti impleti restul de par, rezultand un ponytail retro.

9. Suvite ondulate / crete. Cate femei nu si-au pus extensii par clip on doar ca sa vada cum e sa fii creata? Profita si fa-ti si tu asa ceva.

10. Suvite invartite. Incepe cu bretonul. Ia o suvita si invarte-o indreptandu-te intr-o parte. Pe masura ce cobori, prinde si alte suvite. Cand ajungi in partea cealalta a capului, prinde parul cu un elastic, apoi fa un coc mic si baga mai multe agrafe in el. Tocmai pentru ca ai extensii par clip on iti va fi usor sa realizezi aceasta coafura. Practic, ai cu ce lucra. (2537)

by gabriel

Add Comment RegisterLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


− 9 = zero