De la necunoscatoare la purtatoare de extensii par natural

Extensii par natural

In ultimii ani am putut observa ca femeile se ingrijsesc mai mult, fiind foarte atente la felul in care arata, astfel ca incepand cu aplicarea de unghii sau gene false si continuand cu utilizarea de extensii par natural, ele fac aproape orice pentru a arata impecabil.

Foarte multe dintre noi considera ca parul este o carte de vizita, oferindu-ne incredere, simtindu-se mai frumoase avand un par bogat cu aspect natural si ajungem astfel sa apelam la persoane experimentate in aplicarea de extensii par natural.

extensii par naturalCu o tastare a cuvintelor cheie extensii par natural, putem observa ca pe internet exista foarte multe site-uri cu acest profil. Trebuie sa recunosc ca nu am apelat niciodata la atasarea de extensii par natural, dar in grupul meu de prietene am auzit vorbindu-se despre www.sageco-concept.ro . Se pare ca acesta este un site foarte bun daca va intereseaza aplicarea de extensii par natural, continand produse de o calitate foarte buna.

Nefiind o cunoscatoare in domeniu, dar fiind curioasa din fire, am mers acasa si am introdus exact numele site-ului despre care am auzit: www.sageco-concept.ro. Am fost incantata sa descoper ca pe langa tipurile de extensii par natural, de aici iti poti achizitiona atat perii, cat si un parfum pentru ingrijirea parului dupa aplicarea acestora si nu numai.  M-a incantat sa vad poze ale unei cliente, inainte si dupa aplicarea de extensii par natural, dorindu-mi tot mai mult de recurg si eu la acest procedeu.

Se pare ca avantajul achizitionarii unui pachet extensii par natural de tipul clip-on (de exemplu) este ca ele se pot vopsi, intinde, ondula sau coafa dupa cum dorim. Un astfel de pachet cuprinde 8 mese dintre care: 1 mesa cu 4 clipsuri, 2 mese cu 3 clipsuri, 3 mese cu 2 clipsuri, 2 mese cu 1 clips, astfel ca putem folosi oricate mese consideram ca avem nevoie. De asemenea, ceea ce mi se pare foarte bine gandit, este faptul ca exista mai multe lungimi disponibile intre 35cm si 60 cm, alegerea apartinand clientei. Preturile pentru extensii par natural pe site-ul vizitat sunt si ele destule de bune pentru o asemenea investitie, pornind de la 150 lei pentru extensii par natural de tip clip-on  si 260 lei pentru extensii clip-on deluxe.

In urma vizitarii unui astfel de site, am ramas placut impresionata, desi inainte aveam anumite conceptii in legatura cu folosirea de extensii par natural. Asadar ar fi mai bine sa invatam sa nu judecam inainte de a cunoastea si de a experimenta. Eu am facut un prim pas, afandu-ma printre cunoscatori de acum inainte. Spre ca in viitor sa fac si pasul decisiv de a achizitiona un pachet de extensii par natural si voi reveni cu pareri. In cazul in care va doriti si voi o podoaba capilara de invidiat, dati o fuga pe site-urile de specialitate, informati-va si alegeti cu grija ceea ce vi se potriveste! (447)

by gabriel

Add Comment RegisterLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


− 6 = unu