Extensiile de par au devenit o noua moda in randul tinerelor

   Extensii par natural

Pentru cele mai multe dintre noi dorinta de a avea un par lung, plin de volum este posibila doar cu ajutorul extensiilor de par. Femeile apeleaza, in general, la extensii par natural din cauza faptului ca poboaba lor capilara nu este asa cum si-ar fi dorit.

Daca va doriti sa va puneti parul in valoare si sa-l mentineti sanatos, trebuie sa-i acordati ingrijirea necesara. Aceste reguli trebuie respectate si daca alegeti sa purtati extensii par natural. Parul trebuie tratat cu la fel de multa grija ca inainte, ba chiar mai multa pentru a avea un par sanatos, lipsit de probleme.

extensii par natural   In materie de extensii par natural site-ul http://sageco-concept.ro va pune la dispozitie o gama variata de extensii de par pentru toate gusturile. Site-ul prezinta extensii par natural clip-on, acestea fiind cele mai cautate in randul doamnelor si domnisoarelor care aleg sa poarte extensii.

Atunci cand alegeti sa folositi extensii par natural trebuie sa aveti in  vedere faptul ca parul trebuie tratat cu mai multa atentie decat inainte si trebuie respectate anumite reguli. Extensiile de par trebuie spalate, trebuie pieptanate si coafate ca si restul parului pentru a avea mereu un aspect ingrijit. Produsele de styling folosite tot timpul determina ingrasarea scalpului si uneori au o actiune iritanta, motiv pentru care este ines a le folositi cu masura.

Pentru un par frumos si hidratat trebuie, la fel ca in cazul tenului, sa beti cat mai multa apa. De asemenea, mancati sanatos si nu va sufocati parul cu prea multe produse de styling deoarece are si el nevoie sa mai respire.

In cazul in care va doriti sa aveti un par mai lung, care sa fie admirat de toata lumea, atunci cele mai indicate sunt extensii par natural clip-on. Aceste extensii sunt foarte usor de folosit, iar cele care le-au incercat au fost multumite de calitatea lor. Extensiile clip-on se ataseaza foarte usor de firul de par cu ajutorul unor cleme si se pot atasa in par atunci cand va doriti. Acest tip de extensii nu ataca in niciun fel firul de par.

Atunci cand purtati extensii par natural va puteti alege dintr-o o multitudine de coafuri. Fie ca va lasati parul liber, buclat sau drept, sau optati pentru un coc lejer, coafura va arata perfect de fiecare data. Accesoriile pot fi purtate si in par, delicate, feminine, cu un aer pasional, accesoriile florale sunt usor de asortat si confera un plus de originalitate fiecarei tinute.

  (430)

by gabriel

Add Comment RegisterLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


− unu = 7