Extensii par natural – coafura perfecta in numai cateva minute

Extensii par natural

Cate dintre noi am da orice pentru niste plete perfecte ca ale vedetelor. Acum insa nu mai trebuie sa asteptam ani de zile sa ne creasca parul, este suficient sa folosim extensii par natural.

Numeroase vedete ne surprind cu coafuri noi si diferite, isi schimba culoarea, stilul si chiar lungimea parului in decursul a cateva zile. Au descoperit ele vreun secret ca parul sa creasca peste noapte? In niciun un caz. Secretul lor sunt celebrele extensii par natural.

extensii par naturalTrucul este insa disponibil in prezent si  la noi in tara. Partea frumoasa este ca nici macar nu trebuie sa te duci la un stilist pentru a-ti cumpara si monta extensiile. Le poti cumpara de pe internet, de la primul magazin online de extensii par natural, www.sageco-concept.ro . Catalogul este completat de o serie de fotografii ale clientelor care si-au pus extensii par natural. Alegerea este extrem de usoara, mai ales ca fiecarui set de extensii ii este atasata o fotografie cu o vedeta sau un model pentru a-ti face o idee despre nuanta si coafura.

Cu extensii par natural poti avea aproape instant par lung, des si voluminos. Extensiile te pot ajuta sa ascunzi o tunsoare nepotrivita sau de care te-ai plictisit. De asemenea, iti poate oferi cateva suvite fara sa fie nevoie sa-ti supui parul natural la procedee chimice care il distrug.  Unele femei aleg sa-si puna extensii par natural doar pentru distractie. Le place sa experimenteze cu coafurile lor si extensiile ofera, intr-adevar, aproape instantaneu, un look nou.

Inainte de a te hotari sa le folosesti, este bine sa te interesezi ce tipuri de extensii par natural sunt pe piata, cum le pot monta si cine te va ajuta, dar si cum va trebui sa le ingrijesti. Nu toata lumea are timpul sau banii pentru a le fi aplicate extensiile cat mai profesionist. Vestea buna este ca poti invata cum sa le aplici singura, acasa. Chiar si asa, este extrem de important ca extensiile sa fie montate bine, sa arate profesionist, cat mai natural si, mai ales, sa stea la locul lor.

Odata ce te-ai decis ce fel de extensii vrei sa folosesti, trebuie sa le pregatesti. In functie de lungimea pe care o doresti, este posibil ca extensiile sa necesite sa fie tunse. Apoi ele trebuie periate foarte bine si intinse pe o suprafata plata pentru a le putea lua usor.

Pentru femeile care isi monteaza singure extensii par natural, profesionistii recomanda sa foloseasca suvite cu bucle. Sunt mai usor de intretinut si pot fi coafate cu drotul sau cu bigudiuri. Indiferent ce tip de extensii se folosesc, aplicarea lor corecta este foarte importanta pentru a le face sa arate cat mai natural. Astfel, la inceput se vor monta extensiile la ceafa, cat mai aproape de piele posibil. Daca folosesti extensii par natural cu clip, care sunt si cele mai usor de aplicat, fa niste carari si ia cu atentie fiecare suvita in parte. Numarul de suvite depinde de cat de des este parul.

Odata ce au fost prinse toate suvitele, pieptana usor extensiile impreuna cu parul natural, cu degetele. Pentru ca look-ul sa fie perfect si extensiile sa nu se observe, specialistii recomanda o coafura lejera, cu aspect cat mai natural.

Cheia succesului este insa practica. Asa ca, cu cat exersezi mai mult, cu atat noile tale extensii par natural vor arata mai bine.  S-ar putea sa fie nevoie de vreo doua incercari pentru a obtine rezultatul perfect sau de o mana de ajutor din patea unei prietene, dar un lucru este cert: o femeie poate obtine si acasa un look perfect natural cu extensii. (675)

by gabriel

Add Comment RegisterLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


× sase = 12