Avantajele extensiilor de par natural cusute

Extensii par natural cusute

Astazi femei din intreaga lume apeleaza la extensii par natural cusute pentru a face o schimbare rapida de look, cu toate la initial extensiile au fost folosite doar de femeile de la Hollywood. Fiind mult mai accesibile astazi, extensiile de par natural cusute sunt considerate vedetele saloanelor de coafura.

Fie ca doresc un par mai lung sau mai voluminos sau doresc sa confere un aspect mult mai placut unui par rarit si degradat, aceste extensii par natural sunt considerate extrem de utile, fiind ideale pentru femeile care nu vor apeleze la extensii de par ce utilizeaza adezivi la aplicare, precum cheratina sau ceara.

extensii par natural cusuteAstfel, aplicarea acestor extensii par natural cusute se face fara sa se utilizeze un aparat special sau un produs care sa afecteze firul de par. Aplicarea este considerata simpla, cu toate ca necesita o indemane speciala a stilistului, fiind aplicate prin impletire si coasere.

Datorita faptului ca aceste extensii par natural cusute se pot aplica in mod natural, sunt extrem de apreciate, acesta fiind unul dintre avantajele oferite de extensiile din par natural cusute. Stilistul va impliti o suvita de par de-a lungul scalpului, iar apoi va coase extensiile de aceasta suvita. In urma utilizarii extensiilor, puteti conferi volum si textura parului dumneavoastra si puteti obtine lungimea dorita.

Daca aveti parul natural cret, atunci puteti opta pentru extensii par natural cusute ondulate, pentru a obtine un look cu totul special. De asemenea, cu ajutorul acestor extensii par natural cusute va puteti juca cu nuantele, astfel incat puteti obtine suvite de culori diferite fara sa fie nevoie sa va vopsiti parul.

Avantajele pe care le ofera utilizarea acestor extensii par natural cusute sunt numeroase, motiv pentru care sunt folosite de un numar tot mai mare de femei, ce doresc sa isi imbunatateasca aspectul podoabei capilare.

Un alt avantaj al extensiilor de par natural cusute, care sunt de mult o moda, consta in faptul ca sunt extrem de usor de intretinut. Astfel, acestea nu necesita o ingrijire speciala, tot ce trebuie sa faceti fiind sa le ingrijiti asemeni parului dumneavoastra natural.

Astfel, la ingrijirea acestor extensii par natural cusute, hidratarea este deosebit de importanta, motiv pentru care este indicat sa utilizati un sampon din plante si un balsam pe baza de uleiuri naturale, iar parul va fi plin de stralucire. Va veti putea bucura de un par lung si matasos, insa fara sa fiti nevoite sa asteptati ani de zile.

Daca doriti sa adoptati un look deosebit, puteti opta pentru efectele de culori, pe doua tonalitati de culori de exemplu, toate acestea fiind cateva dintre posibilitatile oferite de utilizarea acestor extensii par natural. Fiind cunoscut faptul ca un par mai lung este mult mai usor de coafat, iar datorita lungimii va puteti bucura de nenumarate posibilitati de aranjare, prin aplicarea extensiilor puteti purta in fiecare zi o coafura diferita.

Avantajele oferite de extensiile de par natural cusute sunt numeroase, astfel incat prin folosirea acestora visul de a avea un par frumos, bogat si plin de stralucire poate deveni realitate. Fara sa fie nevoie sa asteptati ani de zile pentru a obtine lungimea dorita, extensiile de par cusute va ajuta sa va bucurati de parul pe care vi-l doriti. (718)

by gabriel

Add Comment RegisterLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


× noua = 36