Ingrijirea corecta a extensiilor de par

Extensii de par natural

Extensiile de par reprezinta o modalitate rapida,accesibila si putin costisitoare de schimbare a look-ului.Cele mai recomandate sunt cele cu clipsuri pentru ca sistemul lor de prindere clip-on nu afecteaza deloc parul. Daca folosim extensii de par natural inseamna ca am facut o alegere buna deoarece acestea sunt foarte rezistente daca sunt ingrijite corect si nu afecteaza firul de par in niciun fel.

extensii de par natural   Suntem de parere ca majoritatea femeilor isi doresc un par bogat, lung si mai ales sanatos, insa doar cateva stiu secretul ingrijirii desavarsite a parului. Folosirea produselor pentru par este doar un prim pas catre un par frumos. Putem spune ca aranjarea parului incepe intotdeauna cu pieptanarea lui si astfel avem nevoie de perii de par adecvate tipului nostru de par, mai ales daca folosim extensii de par natural.

In materie de extensii de par natural site-ul http://sageco-concept.ro va pune la dispozitie o gama variata de extensii de par pentru toate gusturile. Site-ul prezinta extensii de par natural clip-on, acestea fiind cele mai cautate in randul doamnelor si domnisoarelor care aleg sa poarte extensii.       Cele ce au mai folosit pana acum extensii de par natural s-au declarat multumite de rezultat si dispuse sa le foloseasca in continuare. Extensiile de par vin intr-o gama variata de culori in functie de preferintele dumneavostra.

Daca ne dorim o schimbare si mai mare vopsirea permanenta este solutia ideala. Putem vopsi extensii de par natural si astfel parul nostru va arata diferit. Vopsirea permanenta este solutia ideala pentru cele ce isi doresc o culoare care sa reziste mult timp. Vopseaua penetreaza firul de par, schimbandu-i pigmentul. Functioneaza in doi timpi: prima etapa consta in decolorarea firului de par cu ajutorul peroxidului, a doua in colorarea propri-zisa.

Atunci cand purtati extensii de par natural trebuie sa aveti in vedere si acordarea unei atentii speciale parului pentru a nu-si pierde din proprietatile sale naturale. Puteti folosi si masti de par pentru a avea tot timpul un aspect sanatos si in acelasi timp pentru a va proteja parul de factorii nocivi din exterior. Folosirea vopselei sau a instrumentelor de coafare poate afecta parul in timp, insa nu si daca stim sa avem grija de el. Pentru coafarea rapida a parului este de ajuns folosirea unei perii de par si putem obtine un par aranjat in cel mai scurt timp.

Parul trebuie sa aiba mereu un aspect ingrijit, iar pentru cele ce folosesc extensii de par natural trebuie un plus de atentie deoarece aceste extensii trebuie tratate indeosebi ca parul natural. Ele trebuie spalate, trebuie pieptanate si coafate ca si restul parului pentru a avea mereu un aspect ingrijit. Pentru un par frumos si hidratat trebuie, la fel ca in cazul tenului, sa beti cat mai multa apa. De asemenea, mancati sanatos si nu va sufocati parul cu prea multe produse de styling deoarece are si el nevoie sa mai respire.

  (460)

by gabriel

Add Comment RegisterLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


cinci − 2 =