Modul miraculos in care am slabit cu Pro Plan Light

Iar acum poate va intrebati “Pro Plan nu e cumva hrana pentru animale?” si raspunsul este un categoric DA. Dar acum sa nu credeti ca am inceput sa tin vreo dieta minune pe baza de hrana pentru animale.

 

Totul a inceput cand am observat ca pana si catelul meu, un retriever pe nume Thor, a inceput sa puna pe el putin mai multa greutate decat era sanatos pentru un animal. Atunci mi-am dat seama ca am si eu o problema cu greutatea. Pe langa ca am inceput sa imi cumpar alimente mai sanatoase, i-am cumparat si lui un sac de hrana Pro Plan Light.

runInainte cand doream sa slabesc incercam felurite diete care functionau doar pe moment. In cele din urma m-am ambitionat si mi-am zis ca singurul mod in care voi putea sa traiesc o viata sanatoasa este sa mananc cum trebuie si sa fac sport. Sincer sa fiu, m-am ambitionat doar cand am vazut ca si Thor e pe acelasi drum. Am inceput sa il hranesc cu Pro Plan Light, am inceput si eu sa mananc mancare gatita si am iesit amandoi la plimbari mai dese si mai lungi. In cele din urma aceste plimbari s-au transformat in alergat si de cateva luni iesim in fiecare seara sau tot a doua seara in parc sa facem miscare.

Nu pot sa spun ca a fost usor sau ca rezultatele s-au vazut din prima. Chiar a fost greu si cred ca si pentru Thor a fost la fel chiar daca il hraneam doar cu Pro Plan Light. Dar desi nu am inceput sa slabesc atat de repede pe cat mi-as fi dorit trebuie sa recunosc ca am inceput sa ma simt mai bine. Catelul meu a inceput si el sa se simta mai bine, il vedeam mai jucaus, mai plin de viata. Stiam ca nu e vorba doar de Pro Plan Light si de mancarea gatita la care am trecutdar cu siguranta au ajutat si acestea.

Acum, pot sa spun sigur ca si eu si Thor ne simtim mult mai bine. Iesitul la alergat impreuna si mancatul sanatos chiar si-au lasat amprenta. In cele din urma tot nu am slabit cat am dorit dar acest lucru nu mai conteaza pentru ca ma simt excelent. Daca ai si tu nevoie de determinare pentru a face o schimbare in viata ta eu chiar recomand sa iesi cu companionul tau la alergat. Cumpara-i Pro Plan Light pentru a-i oferi energie, eu i-am cumparat de la Pentruanimale.ro, hotaraste-te si tu sa mananci mai sanatos si faceti impreuna sport. Este chiar atat de simplu.

  (914)

by gabriela