Silvoterapie si apartamente cu 3 camere din Bucuresti

Cand Dalai Lama a fost intrebat ce il surprinde cel mai mult la umanitate, el a raspuns:

Omul. Deoarece isi sacrifica sanatatea pentru a face bani… Apoi isi sacrifica banii pentru a-si recupera sanatatea…”

 

Traim intr-o lume in continua miscare, o lume preocupata de castiguri financiare, care uita de ceea ce este mai important, sanatatea. Cateodata nici nu e nevoie de foarte mult pentru a o pastra. Uitam de planeta noastra si de darul ei pentru noi: padurea si copacii. Din sevele lor se trage trainicia si din frunze, aerul pur si curat, atat de necesar fiecaruia dintre noi.

 

Exista o legatura unica intre om si copac, prin schimbul de energie care are loc intre acestia. Omul se desparte de dureri, fizice si psihice atunci cand bioritmul energetic al unui copac este activ. Cu alte cuvinte, imbratiseaza unul sau stai sub el si bateriile ti se vor incarca.

 

Trebuie sa realizam cat de importanta este simbioza intre om si natura si atunci cand ne alegem locuinta. De exemplu,un apartament cu 3 camere , inconjurat de o padure, unde te poti plimba si respira aer curat, te ajuta sa duci o viata activa si sanatoasa in acelasi timp, te tine departe de zgomotul si poluarea din Bucuresti, asigura un cadru adecvat pentru familiile cu copii, care vor creste intr-un mediu curat, in sanul naturii, putand sa beneficieze din plin de bogatia pamantului nesufocat de betoane.

 

Cel mai indicat pentru o familie cu copii este un apartament nou cu 3 camere care sa ofere suficient spatiu pentru toti membrii acesteia. Nu iti vei face griji ca micutul tau va cobori la joaca deoarece are acces imediat la o zona verde, cu arbori puternici si plini de bioenergie activa.

 

Silvoterapia este cunoscuta inca din Antichitate si proprietatile sale benefice sunt din ce in ce mai apreciate si de medicii din Romania. Un apartament cu trei camere pentru familia ta rezolva doua probleme dintr-o data. Ai parte de un spatiu de locuit bine construit si finisat si esti inconjurat de o padure bogata in uleiuri volatile si energie pura care ajuta la mentinerea unei vieti sanatoase, imbunatateste calitatea somnului si reprezinta un loc perfect pentru activitati in aer liber.

Greenfield

Strada Drumul Padurea Neagra, nr 56, Bloc BL04, Parter Bucuresti, Romania 014044

Phone: +40 21.230.75.70/71/72

  (1045)

by gabriela