Tipuri existente de extensii par natural

 Extensii par natural

Se pare ca in ultimii ani, interesul sexului frumos pentru extensii par natural a crescut, acestea devenind tot mai pasionate de infrumusetare. Facand parte din aceeasi categorie interesata de toate aceste noutati, aplicarea de extensii mi s-a parut o variant care merita incercata.

Intotdeauna am preferat sa ma informez inainte de a face vreo schimbare a look-ului, fiind foarte atenta la produsele pe care le folosesc. In ziua in care m-am hotarat sa achizitionez extensii par natural am fost destul de confuza, iar acest lucru s-a intamplat din cauza existentei mai multor tipuri de astfel de extensii par natural.

extensii par naturalAm inceput procesul de informare cautand site-uri care se ocupa cu promovarea si vinderea de produse de ingrijire si aplicare a extensiilor, un exemplu fiind www.sageco-concept.ro. Am avut astfel surpriza sa aflu ca exista mai multe tipuri de extensii par natural, decizia de a achizitiona un singur fel, devenind din ce in ce mai complicata. Pentru a veni in ajutorul dumneavoastra, as dori sa prezint modelele de extensii par natural existente pe piata online si nu numai.

Am aflat astfel ca la categoria extensii par natural exista urmatoarele subcategorii: clip-on, microring, cheratina si cusute.

  1. Cand vorbim despre extensii par natural clip-on trebuie sa stim ca probabil sunt cele mai cunoscute si utilizate pentru ca nu necesita intretinerea la coafor sau ingrijirea intr-un mod special. Acest tip de extensii se pot monta acasa de catre dumneavoastra, fiind recomandat sa le dati jos inaintea spalarii pe cap sau inainte de somn. Fixarea de extensii par natural clip-on este foarte simpla avand cleme care se prind la radacina parului. Ca orice produs de infrumusetare, acestea au garantie de pana la 6 luni, dupa aceasta perioada putand sa apara semne de deteriorare a parului.
  2. Extensii par natural microring reprezinta o inovatie in domeniu, fiind fixate de par prin ineluse. Spre deosebire de cele de tip clip-on, acestea necesita ajutorul unei persoane experimentate pentru montare. Acestea raman montate pe par intre 2 si 3 luni, timp in care parul ramane bogat si lucios.
  3. Extensii par natural cheratina reprezinta acel tip de extensii permanente. Acestea se monteaza de catre o persoana experimentata prin procedeul lipirii la cald. Genul acesta de extensii rezista cel mai mult, putand fi tinute pana la 6 luni, iar legatura de cheratina fiind o substanta naturala, nu afecteaza parul nici la montare, nici de-a lungul folosirii extensiilor.
  4. Extensii par natural cusute sunt de asemenea extensii permanente care se pot aplica foarte usor, numai cu ajutoru unor persoane experimentate. Aplicate prin coasere, tipul acesta de extensii nu afecteaza deloc parul natural.

Cu toate ca exista atatea tipuri de extensii par natural, am observat ca cele mai folosite sunt cele clip-on probabil datorita usurintei folosirii lor. Daca doriti sa achizitionati acest fel, un site cu produse de calitate la preturi bune este: www.sageco-concept.ro . Sper ca informatiile v-au fost de folos in luarea unei hotarari in ceea ce priveste extensiile ideale pentru dumneavoastra!

  (656)

by gabriel

Add Comment RegisterLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


+ noua = 11