Tu sti care sunt cele 3 tipuri de extensii?

V-ati intrebat vreodata care este secretul frumoasei podoabe capilare a vedetelor care pasesc adesea pe covorul rosu? Ei bine, va spunem noi, secretul este acele extensii par natural. Doar nu credeati ca divele noastre au fost inzestrate asa de mama natura. Exista, insa, mai multe tipuri de extensii par natural menite sa faca din parul dumneavoastra lipsit de stralucire, unul cu adevarat wow.

extensii par naturalAcestea diferita, de la calitatea parului la modul cum sunt atasate si modul in care sunt construite. Extensii par natural sunt disponibile intr-o mare varietate de culori si texturi. Daca si voi va doriti un par precum al acelor dive despre care vorbeam mai sus, trebuie sa stiti ca extensii par natural se impart in 3 categorii, si anume: extensii impletite, cu adeziv si clip on. Cand vorbim despre extensiile pentru par cu adeziv, trebuie sa mentionam ca acestea se aplica doar pe parul proaspat spalat si bine uscat. Adezivul se pune la radacina parului, cat mai aproape de scalp, dar fara a-l atinge. Acesta este doua tipuri de adeziv: cel pe baza de ceara si cel pe baza de cheratina. Diferenta consta in faptul ca acele extensii par natural aplicate cu cheratina dureaza aproximativ 7 luni, pecand cele cu ceara dureaza doar 3 luni, deoarece aceasta este dizolvata in timp de catre balsam si sampon.

Un alt tip de extensii par natural sunt cele impletite. Putem afirma cu certitudine ca este una dintre cele mai utilizate metode, insa are si cea mai scurta durata. Va intrebati cum sunt aplicate aceste extensii? Ei bine, o suvita din parul natural este impletita spic, iar de ea sunt atasate extensiiile. Reprezinta una dintre cele mai bune optiuni pentru femeile care nu vor sa-si piarad timpul folosind adezivi. Un dezavantaj, daca il putem numi asa, este acela ca in timp impletitura se slabeste, asa ca trebuie refecuta dupa aproximativ 3 luni. Ultimul tip de extensii par natural este cel clip-on. Putem spune ca este cea mai cunoscuta medoda, cea mai simpla si cea mai folosita de femeile din intreaga lumea. Totodata este si rapida. Principalul avantaj este acela ca pot fi aplicate cu succes acasa, fara a fi nevoite sa va cheltuiti banii in saloanele de specialitate. Unul dintre dezavantaje, dar care este vazut ca un avantaj de multe femei, este acela ca extensiile trebuie indepartate ori de cate ori va duceti la culcare, si atunci cand va spalati. Aveti, insa, mare atentie deoarece extensiile nu trebuie niciodata pieptanate atunci cand sunt ude, riscati sa le rupeti, si nimanui nu ii convine ca investitia sa sa se duca pe apa sambetei, mai ales ca extensii par natural sunt putin mai costisitoare decat cele din par sintetic. Daca si voi vreti sa va achizitionati astfel de extensii, va invitam sa vizitati magazinul online sageco-concept.ro. Veti gasi aici toata gama de produse de care aveti nevoie.

  (526)

by gabriel